Om os

Nedenfor kan du læse lidt om, hvem vi er.

Hvem er vi

 

Wingmanager er virksomhedens Trusted Advisor, hvor vi med udgangspunkt i jeres nøgletal og forretningsmæssige mål servicerer og udfordrer jer til at træffe endnu bedre beslutninger.

Vi kommer ikke med en masse teoretiske modeller. Derimod vil vi hele vejen igennem processerne følge jeres egne mål og planer, hvor vi struktureret vil drøfte markedssituation, strategiske mål, ressourcer og ikke mindst virksomhedens finansielle formåen – og hvad der vil være hensigtsmæssigt at prioritere.

Din Wingmanager køber du via en årsaftale, der betales kvartalsvis. Vi holder et kvartalsmøde, hvor vi går regnskab og budget samt beslutninger og mål igennem. Mellem kvartalsmøderne har du fri adgang til at søge sparring om stort set hvad som helst.

Om os photo

Vores team

Nedenfor kan du se vores dygtige medarbejdere

Niels Prier Olsen photo
Niels Prier Olsen

Senior Konsulent

Niels har stor erfaring som leder I den finansielle sektor. Han har stærke kompetencer indenfor strategisk rådgivning af virksomheder i forhold til finansiering, risici, procesoptimering, forretningsplaner samt organisatoriske forhold.

Niels har en bestyrelsesuddannelse fra Niels Brock Executive og er bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser.

Kim Christensen photo
Kim Christensen

CEO & Partner

Kim har en lang karriere som topleder inden for den finansielle sektor og emballageindustrien i sin bagage. Han er specialist i turn arounds, organisationsudvikling og ledelsescoaching.

Kim har en bestyrelsesuddannelse fra Causa og har bl.a. siddet i bestyrelsen i Nordania Leasing, Ejendoms Invest og Tyske Ejendomme. Endvidere er han i sin fritid bestyrelsesformand i Værløse Golfklub og sidder i bestyrelsen i et politisk rådgivende organ inden for kultur og idræt.