Om os

Nedenfor kan du læse lidt om, hvem vi er.

Hvem er vi

Wingmanager er din indgang til en bred vifte af stærke faglige kompetencer, der står til rådighed for dig som ejerleder eller leder i en mindre eller mellemstor virksomhed. Du bliver tilknyttet din egen betroede sparringspartner, eller Wingman, og I arbejder tæt sammen gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi kontinuitet, effektivitet og handling.

Vi er alle erfarne erhvervsfolk, der på egen krop har prøvet at sidde med hånden på kogepladen, træffe beslutninger og føre dem ud i livet. Vi ved, hvor svært det kan være, men vi kender også glæden ved at føre strategiske handleplaner ud i livet, skabe resultater og opnå succes.

Hvordan skaber vi værdi?

Mange ejerledere og ledere i små og mellemstore virksomheder står på et solidt fagligt fundament forankret i deres specifikke produkt eller ydelse. Men at drive en virksomhed kræver andet og mere, som hurtigt kan tage fokus, give bekymringer og tære på energien. Det er her, vi kommer ind i billedet og kan være med til at tage din virksomhed til det næste niveau. Kvalificere dine beslutninger og være der før, under og efter beslutningen er taget. Sammen og ved din side sørger vi for, at du bruger din energi og kompetencer, så virksomheden udvikler sig i den rigtige retning. Som en ekstra gevinst får du overblik og ro i sindet velvidende, at I har truffet de rette beslutninger.

Om os photo
Om os photo

Andre kontakter os med en specifik opgave, som de gerne vil have støtte og sparring til. Det kan for eksempel være, at de har planer om at erobre et eksportmarked, efterspørger en second opinion i forhold til en ny strategiplan, ønsker hjælp til implementeringen af strategien eller har behov for nye øjne på rekrutteringen.

I kraft af vores bagland og store netværk kan vi hjælpe jer på alle områder fra markedsanalyser til strategi, fra taktiske overvejelser til implementering af rutiner, fra procesanalyser til ERP og endelig fra organisationsopbygning til rekruttering og personaleudvikling.

Et abonnement sikrer værdiskabelse på daglig basis

Vi er klar til at udfordre dig og udvikle virksomheden, både når du har brug for et enkelt råd, og når du ønsker et længerevarende samarbejde for at løfte din virksomhed. I vores bog betyder ”længerevarende” imidlertid hverken passiv eller hovedpude. Vi mener, at tid og tillid er fundamentet for værdiskabende rådgivning. Vi skal gøre os fortjent til din tillid, og du skal have tid til at implementere rådgivningen for at værdiskabelsen effektueres.

Vi tilbyder vores rådgivning som et abonnement, fordi et fast samarbejde giver de bedste forudsætninger for at skabe reel udvikling.

Du kan altid træde ud af abonnementet, hvis dit behov ændrer sig, eller du ikke føler, at værdiskabelsen er som ønsket. Det er samtidig din garanti for, at vi tænker og handler langsigtet i vores samarbejde.