Ledelsessparring, hvad er det?

Ledelsessparring, hvad er det?

Som ejerleder eller leder i en mindre eller mellemstor virksomhed sidder man ofte alene med en lang række beslutninger. Selv hvis du har en kompetent bestyrelse eller et fagligt stærkt advisory board, er det i sidste ende dig, der står til ansvar for at træffe og eksekvere en lang række store og små beslutninger. Det er et vilkår for ledere, og det er derfor, at vi har skabt Wingmanager.

Vi er din fortrolige sparringspartner, som du kan vende problemstillinger med og spille bold med og op ad. I tillid til at vi befinder os bag en lukket dør, hvor du kan være åben om dine udfordringer, bekymringer og overvejelser.

Det er vores vigtigste opgave at lytte til dig og udfordre dig på dine antagelser om virksomheden, om markedspositionen, om konkurrenterne eller om tendenser i markedet. Men altid med udgangspunkt i dine behov.

Målet er at støtte og styrke dig som leder for, at virksomheden kan udvikle sig og I kan indtage den markedsposition, som I har potentiale til.

Hvordan arbejder vi?

Du får din personlige Wingman, som udover egne kompetencer kan trække på hele konsulenthuset SAM International med 80 konsulenter samt et stort netværk af samarbejdspartnere. Du kan derfor være sikker på, at vores rådgivning er baseret på stor faglighed og tyngde.

Når du indgår en aftale med os, får du regelmæssige møder med løbende sparring om de strategiske problemstillinger, som du er optaget af. Det kan være:

  • Organisations review og assessment
  • Identifikation af forretningsmæssige- og organisatoriske forhold
  • Markedsudvikling ud fra et bredt perspektiv
  • Finansielt review og kapitalforhold f.eks. i forbindelse med vækst

Regnskab, nøgletal og strategi samt sparring om kommende beslutninger er også helt naturlige emner at behandle og perspektivere.

Med Wingmanager får du den samlede ekspertviden fra konsulenterne i SAM International til rådighed på det tidspunkt og i det omfang, du måtte have brug for det. Konsulenterne kan aktiveres i en slags dynamisk advisory board, som er tilpasset den enkelte situation og behov. Altid med din Wingman som indgangspunkt og tovholder, der hjælper med at udpege de relevante faglige kompetencer.

Og sidst men ikke mindst er vi tilgængelige. Vi ved, at virksomhedsledelse ikke kun foregår i kontortid, men døgnet rundt. Derfor har du altid mulighed for at komme i direkte kontakt med din Wingmanager, når behovet opstår. Du får al den sparring og rådgivning, du har brug, når det passer dig – også uden for normal arbejdstid.

Vi er der for dig, fordi vi sammen har et mål om at skabe udvikling i din virksomhed.

Er du interesseret i at høre mere?
Så kan du kontakte os på telefon: +45 +45 20 27 77 34 eller på email: wing@sam-int.com