Finansiel analyse og sparring

Finansiel analyse og sparring

De finansielle rammer er det afgørende fundament for en virksomheds fremtidige udvikling. Det gælder uanset, om de strategiske mål peger i retning af vækst eller optimering af den eksisterende forretning.

Som med alle fundamenter kan det finansielle fundament enten være solidt og fremtidssikret eller usikkert med begyndende sprækker. Med en finansiel analyse kommer vi hele vejen omkring virksomhedens finansielle dimensioner og klarlægger forudsætningerne for den fremtidige udvikling. Analysen kan både gennemføres i forbindelse med en specifik målsætning som f.eks. eksport, eller som en generel øvelse for at sikre bedre økonomi i den daglige drift.

I Wingmanager har vi respekt for virksomheders forskelligheder. Derfor tror vi ikke på generiske råd baseret på formodninger. Vi går ind for et grundigt forarbejde, der sikrer en rådgivning og sparring forankret i den konkrete virksomheds aktuelle situation.

Med en finansiel analyse kan vi rådgive om den bedste vej til indfrielse af jeres mål, eller finde uindfriede potentialer gennem alternativ finansiering. Altid med udgangspunkt i jeres behov.

Vil du høre mere om, hvordan en finansiel analyse og sparring kan være med til at tage din forretning til det næste niveau?
Så kan du kontakte os på telefon: +45 20 27 77 34 eller på email: wing@sam-int.com